MAGYAR KLINIKAI FARMAKOLÓGUSOK XXII.
ONLINE TOVÁBBKÉPZŐ NAPOK – GCP TANFOLYAM

2020. december 3-5.

Hol érhetem el az előadásokat?

A kongresszus programját az interneten, a virtuális konferencia platformra történő bejelentkezést követően lehet követni. Ez az oldal eltér a konferencia weboldalától és a program megtekintése kizárólag bejelentkezés után lehetséges. A platform a konferencia teljes anyagával 2021. március 31-ig érhető el.

Hogyan tudok bejelentkezni?

A bejelentkezéshez az Ön regisztrációkor megadott e-mail címe és egy PIN kód szükséges.
A virtuális oldal címét és a belépéshez szükséges PIN kódot a szervezők küldik e-mailben  a mail@eventsairmail.com címről. Kérjük adja hozzá az engedélyezett feladók listájához az eventsairmail.com domaint, hogy levelünk biztosan kézbesítésre kerüljön.

Kérjük, hogy regisztrációkor lehetőleg privát e-mail címet adjon meg, mert az egyetemek, klinikák és multinacionális cégek e-mail rendszerei sok esetben nem engedik be a generált e-maileket!

Amennyiben nem kapja meg a kódot 2020. december 1., 12.00 óráig, kérjük, az klinfarm@asszisztencia.hu címre írjon.

Egy jelszóval egyszerre csak egy résztvevő léphet be. A belépéshez szükséges, hogy egy e-mail cím csak egy résztvevőhöz tartozzon!

Kérjük, egy e-mail címmel csak egy regisztrációt készítsenek!

Nem sikerült a bejelentkezés, mit csináljak?

Amennyiben a bejelentkezés során problémát tapasztal, kérjük végezze el az alábbi hibaelhárító lépéseket, mielőtt segítséget kér a következő címen: klinfarm@asszisztencia.hu

 • Mobiltelefon és Ipad helyett használjon laptopot vagy asztali gépet, mert az IOS rendszer nem minden esetben tudja betölteni a platformot
 • Ellenőrizze, hogy a konferenciaplatform helyes internetes címén próbál-e bejelentkezni
 • Ellenőrizze email címét: csak a jelentkezéskor megadott email címmel működik a bejelentkezés, amennyiben ezt a címet kizárólag Ön használta regisztrációkor
 • Kézzel írja be az email címet, ne más szövegből illessze be
 • A PIN kódot is próbálja begépelni, ne más szövegből illessze be
 • A PIN kód összes karaktere nagybetü
 • A nulla és a nagy O betű nehezen különböztethető meg a PIN kódban
 • Próbáljon másik böngészőben bejelentkezni: kerülje a régebbi Internet Explorer, Edge böngészőket, használjon lehetőleg friss Chrome vagy Firefox böngészőt
 • Próbáljon másik számítógépen bejelentkezni. Vállalati számítógépek esetleg nem engedik a konferenciaplatform futtatását, az otthoni gépek várhatóan nincsenek korlátozva
 • Próbáljon másik hálózaton bejelentkezni.
 • Vállalati hálózatok esetleg blokkolják a konferenciaplatform elérését.

Első bejelentkezés

Első bejelentkezésénél a rendszer megkérdezi, hogy használhatja-e az eszköz a mikrofonját és a webkameráját. Bár ezeket az eszközöket a Klinfarm 2020-on nem használja a platform, más rendezvények esetén viszont van erre lehetőség, ezért az első bejelentkezésnél ezeket a beállításokat nem tudjuk kikerülni.

Be kell jelölni azt is, hogy az Ön neve és munkahelye látható lehessen-e a rendszerben a többi konferencia résztvevő számára. Az Ön nevét feltünteti a rendszer az előadások alatti kérdéseknél, a vitafórumban, illetve a többi résztvevővel való kapcsolatfelvétel során.

Live stream

Minden szekciót élő internetes közvetítés formájában juttatunk el Önhöz a konferencia ideje alatt, amelyet a konferenciaplatformon követhet. Az előadók és moderátorok élő Zoom kapcsolásban vesznek részt, a Zoom meeting képét és hangját látja Ön az egyes szekciókban. A program befejezését követően a szekciók rögzített felvételét újranézheti a platformon keresztül

Program áttekintő

A platform fő képernyőjén áttekintheti a rendezvény teljes programját, a szekciók idejét és tartalmát.
Az E-POSZTER GALÉRIÁBAN megtekintheti a posztereket, az AULÁBAN csetelhet a többi résztvevővel és megtekintheti a VIRTUÁLIS KIÁLLÍTÁST is.

Diszkusszió

 • Az előadások ideje alatt írásban kérdezheti az előadókat a képernyő jobb oldali sávjában. A feltett kérdéseket mindenki látja, lájkolhatják azt, az előadók pedig a szekció végén élőben megválaszolják vagy akár írásban is küldhetnek rá választ.
 • A szekció után írhat kommentet, amit minden résztvevő és az előadó is lát, így később sem szakad meg a vita az adott témában.
 • Saját jegyzeteket is készíthet, amelyet később bármikor elküldhet e-mail címére.

E-poszter galéria

Az E-POSZTER GALÉRIÁBAN láthatja a poszterek listáját. A kiválasztott posztert kattintással nézheti meg.

Virtuális kiállítás

Minden kiállító, szponzor, partner elérhető a saját virtuális standján, amelyre bemutatkozó és termék információkat, szórólapokat, videokat és internetes tartalmakat tölthet fel. Egyes cégeknél lehetőség van a céges klépviselőkkel való csetelésre is.

Online regisztráció

Kedvezményes jelentkezési határidő: 2020. november 10.
Jelentkezési határidő: 2020. november 25.

Üzenet a szervezőknek