MAGYAR KLINIKAI FARMAKOLÓGUSOK XXII.
ONLINE TOVÁBBKÉPZŐ NAPOK – GCP TANFOLYAM

2020. december 3-5.

A szekciók megvalósulása

Minden szekciót, így az Önét is a konferencia ideje alatt élő internetes közvetítés formájában juttatjuk el a résztvevőkhöz, amelyet a konferenciaplatformon követhetnek. Az előadók és moderátorok élő Zoom kapcsolásban vesznek részt,  a résztvevők pedig a Zoom meeting képét és hangját látják az egyes szekciókban. A program befejezését követően a szekciók rögzített felvétele újranézhető a platformon keresztül.

Online technikai környezet

Előadóként Ön a Zoom platformot fogja használni:

  • A szervezők által e-mailben küldött linken keresztül egy élő video meetingen fog részt venni a szekció üléselnökeivel és előadóival.
  • A szekció elő közvetítésének megkezdésekor az üléselnök(ök) élő szóban köszönti(k) a résztvevőket, bevezetik és levezetik az előadókat.
  • A résztvevők írásban küldhetik be kérdéseiket az előadóknak a platformon keresztül, mely kérdéseket az üléselnök(ök) tesznek fel a diszkusszió ideje alatt.
  • A Zoom meeting képét és hangját élőben kiközvetítjük az internetre, a résztvevők a virtuális konferencia platformra bejelentkezve internetes adásként látják a szekciót.

Csatlakozás a szekcióhoz

A szervezők Zoom meghívót küldenek Önnek, amelyen keresztül csatlakozhat a szekcióhoz.
A Zoom kapcsolatban a szekció előadói, az üléselnökök és a technikusok lesznek még jelen.

A Zoom meetingbe kérjük az élő szekció előtt kb. 20 perccel hamarabb legyen szíves bejelentkezni, hogy lehetőség legyen a felkészülésre.

Kérjük, hogy a programban feltüntetett rendelkezésre álló időt ne lépje túl, az élő közvetítés miatt.

  • Amint megkezdődik az élő adás, kérjük, kapcsolja ki a hangot a számítógépén, laptopján és csak az előadásakor, valamint a diszkusszió ideje alatt kapcsolja be.
  • Semleges háttér előtt, szemből történő megvilágítással tartsa előadását. Kerülje a hátulról jövő megvilágítást.
  • Úgy helyezkedjen el a kamera előtt, hogy a feje felett egy vékony keret legyen. Lehetőleg a kamerája szemmagasságban helyezkedjen el, előadásakor a szemével a kamerára fokuszáljon.
  • Lehetőleg használjon headset-et vagy mikrofont
  • Készüléke legyen feltöltve és a futó alkalmazásokat kapcsolja ki a szekcióban tartózkodás ideje alatt.
  • Az összes előadás elhangzása után kerül sor a diszkusszióra, a kérdéseket az üléselnök(ök) teszi(k) fel, a nézők kérdései alapján.

Online regisztráció

Kedvezményes jelentkezési határidő: 2020. november 10.
Jelentkezési határidő: 2020. november 25.

Üzenet a szervezőknek