MAGYAR KLINIKAI FARMAKOLÓGUSOK XXII.
ONLINE TOVÁBBKÉPZŐ NAPOK – GCP TANFOLYAM

2020. december 3-5.

Előadások beküldése / megtartása

A online előadás megtartásával kapcsolatban alább olvashatja az információkat és tanácsokat:

– Előadása diáit 16:9 (szélesvásznú) formátumban készítse el. A prezentáció lehetőleg ne tartalmazzon animációkat, videókat.
– Az előadás megtartásához Zoom platformot alkalmazunk, melyhez Önnek a Zoom programot telepítenie kell a számítógépére, mely biztonságosan letölthető a zoom.us oldalról.
az előadásához vagy az üléselnökségéhez tartozó szekcióba meghívót küldünk az előző napon (csütörtöki előadás esetén szerdán, pénteki előadás esetén csütörtökön, szombati előadás esetén pénteken)
– Az előadás optimális megtartásához minimum 10 Mbit/s sebességű internet kapcsolat szükséges. Lehetőség szerint kábeles internetet használjon. Ellenőrizze a kapcsolat sebességét a www.speedtest.net címen.
Hang: előadását csendes helyiségben és/vagy headset mikrofon segítségével tartsa a háttérzaj csökkentése érdekében.
Világítás, háttér, előadásmód: semleges háttér előtt, szemből történő megvilágítással tartsa előadását. Kerülje a hátulról jövő megvilágítást. Úgy helyezkedjen el a kamera előtt, hogy a feje felett egy vékony keret legyen. Szemével a kamerára fokuszáljon az előadás során.
– Az előadás próbájára – a közvetítést bonyolító alvállalkozó cég közreműködésével – előre megadott időpontokban – kerül sor. Ezzel kapcsolatban az előadók részére e-mail-en fogunk információt küldeni.

Az előadásokról videofelvétel készül, amit a rendezvény ideje alatt live streamben, utána pedig online felületen on-demand video tartalom formájában teszünk közzé 2021. március 31-ig, amihez a regisztrált résztvevők kapnak hozzáférést.

Amennyiben ehhez nem járul hozzá, kérjük jelezze a klinfarm2020@clubservice.hu e-mail címre.

Online regisztráció

Kedvezményes jelentkezési határidő: 2020. november 10.
Jelentkezési határidő: 2020. november 25.

Üzenet a szervezőknek